lunes, febrero 17, 2014

COLÒNIES 2013

Dia 2

Diu la llegenda, que a l’antic Oest existien mils i milers de pobles amb mils i milers de bones persones. Cada poble tenia els seus problemas, les seves disputes, els seus menys i els seus més… però sempre ho arreglaven tot per sortir endavant com una gran familia excepte en un poble, Snile Town.

A Snile Town hi havia moltes persones amb característiques molt diferents, sempre es culpaven els uns als alters, sense arribar mai a una solución. Mai es perdonaven res i es llençaven a la cara coses que feia molt de temps que havien passat. Sempre hi havia un clima de tensió, de desconfiança… Semblava que ningú pogués ser feliç allà. Fins i tot, molta gent dels pobles del voltant parlaven d’una maledicció.

Tot això va pasar durant molt de temps, de generació en generació, fins que un dia un petit infant va desaparèixer molt sospitosament del poble. Tothom es va espantar molt amb la noticia i tots estaven molt preocupats, però la única solución que trobaven era culpar als altres…

 Fins que un grup d’esplai va aparèixer al poble i va escoltar a tothom durant 8 dies, per tal de descubrir que havia passat amb la desaparició d’aquest infant… ho descobriran?

Avui han aparegut tres personatges del poble acusats de ser còmplices:
-Al cec se l'acusa de veure el crim.
-Al sord, d'haver escoltat que passava
-Al mut d'explicar-li als seus amics que havien de guardar el secret...
Un habitant del poble que els critica per les seves discapacitats, els reta  a demostrar les seves aptituds i el que són capaços de fer. Els nostres nens i nenes els han ajudat.

A la tarda les noies del Can-Can que estan a la cantina i el mossèn s'han discutit, ja que el mossèn estava escandalitzat pels seus balls, i s'han acusat mutuament de la desaparició, en mig de la discusió ha començat el típic "Joc Guarro" on tots han acabat molt molt bruts.

La història cada cop es complica més, aconseguiran trobar l'entrellat de tot això?¿?¿?



KEEP CALM AND...
FAR FAR WEST!

Dia 3


Ens hem despertat al so del pregoner: Elsminers del poblat han sigut vistos excavant lluny de les seves mines!

Després d'esmorzar han desaparegut tots els miners i ens hem disposat a seguri-los agafant provisions per passar un dia, dos... o els que calguin a les muntanyes perquè la resta del poble vol l'Or que puguin trobar.

Durant l'ascens hem anat contestant pistes sobre diferents minerals fins arribar al cim del Volcà Santa Margarida.

Ara estem descansant esperant l'arribada de l'últim grup, dinarem tots junts i farem una descoberta de la zona ja que ens han dit que hi ha un tribu d'Indis que habita les muntanyes...


KEEP CALM AND...
FAR FAR WEST!

Dia 4


https://plus.google.com/u/0/photos/112901053518566270903/albums/5898327358380825937

Com que alguns heu demanat més fotos....
Aquí us penjo el link de l'àlbum de fotos de colònies!
Anirem penjant algunes fotos, però penseu que la connexió a Snile Town es força dolenta així que l'acabarem d'omplir a la tornada!


Confirmeu que es podeu accedir a l'àlbum!

KEEP CALM AND...
FAR FAR WEST!

Dia 5
Booona tardaaa des de Snile Toown!

Ahir ens vam trobar uns indis, que mitjançant llenguatges que ens van costar una mica aprendre, ens van informar de que haviem trepitjat les seves terres i havíem de marxar, però ens van donar un premi pel mèrit que tenia haver arribat fins allà, ja que ha sigut un camí molt dur...


Avui ens hem despertat envoltats de montanyes però ens hem adonat de que estàvem molt a prop del poblat així que ens hem encaminat cap allà i hem passat el dia relaxant-nos després de la gran expedicoó i banyant-nos al riu Mississipi.


Fa poca estona ha aparegut un nou habitant del poble, la "Bola de Palla" que diu que ens explicarà coses importants aquesta nit...

Sembla ser que els habitants del poble poc a poc es van adonant que si no concentren els seus esforços en buscar el desaparegut i sino ho fan tots junts, serà molt difícil aconseguir-ho...

Seguirem informant demà al matí!





KEEP CALM AND...
FAR FAR WEST!

DIA 6
Bona nit Snile Toown!!!

 Avui a sigut un dia intens....ja les culpes de la desaparició anaven directes al cuiner de la colònia "El Delbar"... això no pintava gens be, fins que entre tots arribaren a un acord...............Aquell dia prepararien el dinar tots junts!

"El Delbar" amb la col·laboració de tota la canalla, van aconseguir inculpar aquest magnífic cuiner que teniem.




Al dinar teniem un visitant nou, el foraster, ara tot quadrava el culpable era ell, era el únic que ningú coneixia, així dons tenia que ser ell. 
El Foraster va parlar seriosament amb el poble per que li ajudessin, era molt fàcil tenia que aconseguir la nacionalitat de Snile Toown.....però això que semblava molt fàcil es va complicar una mica......!


Aconseguiria  la nostre canalla ajudar al nostre nou visitant del poblat?

Aixó continua.....!


KEEP CALM AND...
FAR FAR WEST!


DIA 7

Després de molts dies, els habitants del poble decideixen que qui ha fet que desapereguin els personatges que estem buscant és EL DEL BAR... Tot això és un misteri.... haurem d'esperar el veredicte final.

El primer dia que vam arribar al poblat, vam veure que la casa estava en venda. No li vam donar importància. Avui els amos de la casa ens han confirmat que hem de marxar cap a Olot, on ens estaria esperant un autocar per tornar a Sant Boi, donant per finalitzada l'aventura al Far West. Hem fet les motxilles, endreçat la casa i ... cap a St Boi   hi falta gent.



Mentre estavem sopant a mig camí d'Olot, on trobariem l'autocar, uns indis ens diuen que no tot és el que sembla i que algú els ha enganyat. Ens demanen que els acompanyem a casa, que han preparat una festa d'arribada...

Comença la nit del terror... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DIA 8

Algú del poble s'ha perdut durant la nit entre la resta de personatges del poble. Cada cop anem sent menys egosites i ens adonem que l'hem d'anar a buscar; així que el millor ha sigut anar encenent els llums de la casa per a que pugués trobar el camí.








No hay comentarios:

Publicar un comentario